Jorå s´att

då var man rockstjärna då. Fick just det glädjande beskedet att man hörts i radio. P4 minsann. Fint ska det va. När hände detta och vilken låt var det? Är det till att skriva kontrakt nästa eller? Jag bubblar av frågor Johan : ) Har lagt upp den nya länken till Broken Aprils hemsida nu förresten.


Det var ingen vanlig dag..

.. min födelsedag!

födelsedag

Här sitter jag, fotogenic och champagnefryntlig som aldrig förr. Tyvärr är denna en av de få bilder jag har från årets bästa restaurangbesök. Min kamera låg i denna stund under ett bord på hotellbaren Chambre 9 där jag lämnat den efter den obligatoriska bordsdansen på afterskin. Det är jag dock lyckligt oventades om på bilden, och kameran kom tillbaka hel men lite trött dagen efter. Ingen skada skedd alltså.

Tack för bubblet Ted, för alla under-bältet-skämt Jocke, för pyjamasmassagen Viktor (blusen är lagad), för gitarrserenaden Fredrik och för en alldeles underbar dag till er alla!

Dagens krigsskadaFörklarande bildtext: ett fasansfullt smärtsamt crescentformat blåmärke på hakan. Ett par dagar tidigare ackompanjerades detta dessutom av en fläskläpp av graden svår. Läs och förfasas.

Men jag ska väl kanske inte klaga..
Meet my roomie, krigsskada nr 2:

Emma "Bronko" Wahlin kämpar mot säsongens andra bronkitomgång och har just plockat fram det tunga artilleriet - inhalatorn från helvetet, laddad med lokalantibiotika och en massa franska godsaker. Tipset (skrivet på receptblocket) från läkaren då han just konstaterat att Emma hostat sönder ett revben: "Alkohol är det bästa smärtstillande medlet". Frankrike - Sverige 1-0.

En annan läkarintressepil kan kanske vara att jag åkt skidor med inf. ö.l. Aril Frydéns son. Inte riktigt lika trevlig som sin far (Aril är ju svårslagen) men mycket snyggare..